15 Gambar Terkini Hani Karmila, Anak Arwah Hani Mohsin Bersama Tiara Jacquelina

Loading...

Teringat pula seorang pelakon yang cukup berbakat ini, iaitu arwah Hani Mohsin. Dulu-dulu zaman filem Jimi Asmara tengah top memang suka sangat tengok. Memang minat dengan arwah Hani Mohsin kira hero melaya jugakan saing-saing Rosyam Nor.

Al-Fatihah utk Allahyarham Hani Mohsin, yg menghembuskan nafas terakhirnya di kaunter Air Asia di Terminal Penerbangan Tambang Murah (LCCT) di Sepang. Turut bersama arwah ialah anak perempuannya, Hani Karmila, 10 (ketika itu). Mereka difahamkan mahu bercuti di Langkawi, sebelum arwah ‘collapse’ akibat serangan jantung.

Semasa berita kematian arwah ditayangkan kita juga turut rasa sedih kerana melihat satu-satu anak perempuannya menangis setelah diberitahu ayahnya telah meninggal. Masa tu tengok memang comel sangat Hani Karmila nama yang cantik macam orangnya juga.

Tapi sekarang Hani Karmila telah dewasa. Cantik dan mempunyai iras-iras ayahnya iaitu arwah Hani Mohsin. Jom tengok gambar di bawah :-

KitaCerita.Com

KitaCerita.Com

Dikesempatan ini sudilah kiranya sedekahkan Alfatihah untuk arwah Hani Mohsin. Moga dia tenang disana. Yang disini teruskan hidup bersama yang tersayang.

Rindukan Roda Impian

Kecil-kecil dulu selalu main teka jawapan dengan keluarga

 

Loading...